KinaPortalen/Fag

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Tilbage til forsiden KinaPortalen

Over til KinaPortalen/Opslagstavle

Gå til KinaPortalen/Storbyprojekt Beijing


Velkommen til oversigten over Fag på KinaPortalen![redigér]

Forlaget Korridor: www.korridor.nu, kontakt f.eks. simon@korridor.nu Telefon 30223559, hvis du/I for 145 kr. for en bog ønsker at købe en eller flere af de 3 Kinesiske Digterbøger: Digter Liao Yiwu (født 1958 i Sichuan, Kina): Massakre og andre digte. 44 sider, digter Yu Jian (født 1954 i Yunnan i det sydlige Kina): Arkivmappe 0 og andre digte. 48 sider, digter Shen Haobo (født 1976 i Jiangsu, Kina): Sommerfugl og andre digte. 84 sider, samt den danske oversætter og forfatter Sidse Laugesens bog: HYL! - en introduktion til digterne Liao Yiwy, Yu Jian og Shen Haobo. 48 sider. Pris 100 kr. Alle udgivelserne er støttet af Statens Kunstfond og S.C. Van Fonden. De fire bøger er udgivet på dansk fra maj til juni 2022. Gå til siden med oversigt over fagene: KinaPortalen/Fag og vælg Dansk, der har indholdsbeskrivelser af bøgerne. Gå til siden med oversigt over fagene: KinaPortalen/Fag og vælg Dansk, der har indholdsbeskrivelser af bøgerne. Under de enkelte fag er der en indholdsfortegnelse. Lige under den står Forlaget Korridors oplysninger, og så kan du/I selv vælge yderligere. F. eks. Almen studieforberedelse og Tværfag, Biologi, Dans, Erhvervsøkonomi og Finans, Historie, Psykologi, Religion, Samfunds-og Kulturfag.

Under titlen på et fag - fx biologi og bioteknologi, dansk, fysik, idræt - kan du finde både materialer til faget og til undervisning, også hvor flere fag er inddraget.

Undervisningsforslag i et fag er ofte markeret med et (gr) for grundskole eller (gym) gymnasium. Forslag til samarbejde mellem flere fag er vist med et (S).

KinaPortalens forslag er beregnet til elever og lærere i grundskolens øverste klasser, gymnasie-uddannelserne, HF, efterskoler, højskoler og seminarier. Find det niveau, der passer dig. Find dit fag - eller et, der minder om det

Specielt til lærere:

Undervisningsforslagene bygger på åben vidensdeling mellem lærere. Derfor - hvis du har afprøvet et kort eller langt undervisningsforløb eller et emne med flere fag, hvor Kina eller kinesere er inddraget, så vær venlig at lægge det ind under det relevante fag. Derefter kan andre lærere henvende sig direkte til dig pr. e-mail med tak og eventuelle nye forslag.

Husk at angive målgruppen som enten grundskolen eller gymnasiet. Det vil hjælpe brugerne til at finde det niveau, der passer dem.

PS: Du må kun indsende billeder eller længere tekstuddrag, hvis du har sikret dig copyrighten til at offentliggøre dem på internettet.


Tilbage til forsiden KinaPortalen

Over til KinaPortalen/Opslagstavle

Gå til KinaPortalen/Storbyprojekt Beijing