KinaPortalen/Fag

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Tilbage til forsiden KinaPortalen

Over til KinaPortalen/Opslagstavle

Gå til KinaPortalen/Storbyprojekt Beijing


Velkommen til oversigten over Fag på KinaPortalen![redigér]

Under titlen på et fag - fx biologi og bioteknologi, dansk, fysik, idræt - kan du finde både materialer til faget og til undervisning, også hvor flere fag er inddraget.

Undervisningsforslag i et fag er ofte markeret med et (gr) for grundskole eller (gym) gymnasium. Forslag til samarbejde mellem flere fag er vist med et (S).

KinaPortalens forslag er beregnet til elever og lærere i grundskolens øverste klasser, gymnasie-uddannelserne, HF, efterskoler, højskoler og seminarier. Find det niveau, der passer dig. Find dit fag - eller et, der minder om det

Specielt til lærere:

Undervisningsforslagene bygger på åben vidensdeling mellem lærere. Derfor - hvis du har afprøvet et kort eller langt undervisningsforløb eller et emne med flere fag, hvor Kina eller kinesere er inddraget, så vær venlig at lægge det ind under det relevante fag. Derefter kan andre lærere henvende sig direkte til dig pr. e-mail med tak og eventuelle nye forslag.

Husk at angive målgruppen som enten grundskolen eller gymnasiet. Det vil hjælpe brugerne til at finde det niveau, der passer dem.

PS: Du må kun indsende billeder eller længere tekstuddrag, hvis du har sikret dig copyrighten til at offentliggøre dem på internettet.


Tilbage til forsiden KinaPortalen

Over til KinaPortalen/Opslagstavle

Gå til KinaPortalen/Storbyprojekt Beijing