Spring til indhold

Wikibooks:Anmodning om administratorstatus/arkiv

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Her ses et arkiv over tidligere anmodninger om administratorstatus. Aktuelle anmodninger findes på Wikibooks:Anmodning om administratorstatus.

Christian S[redigér]

Jeg har ansøgt om "bureaucrat status" på meta:Requests for permissions da vi på nuværende tidspunkt ikke har nogen administratorer. Christian S 3. okt 2004 kl. 16:16 (UTC)

Jeg har nu fået status af sysop og bureaucrat. Christian S 3. okt 2004 kl. 17:17 (UTC)

Mark Jensen[redigér]

Jeg ansøger hermed om administrator-status. Jeg er i forvejen administrator på den danske Wikipedia, men har nu fået øjnene op for dette projekt også. På Wikipedia bruger jeg min administrator-status til at hjælpe folk med rettelser der kræver sletning. Desuden deltager jeg aktivt i kampen mod vandalisme - Mark Jensen 28. apr 2005 kl. 11:07 (UTC)

Administratorstatus tildelt. --Christian S 29. apr 2005 kl. 05:24 (UTC)

Morten Bisgaard[redigér]

Det ser ud til at Wikibooks mangler en administrator til den daglige vedligehold (bl.a. er siden Wikibooks:Sider der bør slettes ikke opdateret), jeg ved at de nuværende administratorer er meget aktive på nogle af de andre Wiki’er, og vil derfor gerne melde mig som administrator på Wikibooks. Jeg har foreløbig ingen planer om at blive administrator på andre af de nuværende Wiki projekter, og har har derfor mulighed for at følge Wikibooks næsten dagligt, og lave de nødvendige rettelser der måtte være. Jeg har været bruger på Wikipedia siden februar 2005, og er siden juli 2005 næsten permanent flyttet over på Wikibooks, bl.a. med min wikibog PLC bogen. --Bisgaard 10. sep 2005 kl. 10:29 (UTC)

Jeg støtter din ansøgning om administratorstatus. Såfremt ingen protesterer indenfor et par dage vil jeg gøre dig til både administrator og bureaukrat, så du selv kan tildele administratorstatus til andre brugere.
Jeg blev oprindelig administrator her, fordi der ikke var andre, og fordi jeg gerne ville sparke projektet lidt igang, men jeg indrømmer at jeg ikke har brugt meget tid her på det sidste. Dette er ikke af ond vilje, men jeg har ikke tiden til at lægge store kræfter både her og på Wikisource, som nok er det projekt jeg brænder mest for. --Christian S 11. sep 2005 kl. 18:07 (UTC)
Jeg kan også støtte ham, han er altid igang med at rediger og er MEGET aktiv herpå. Så det syntes jeg kun er en god ide. -- Jan Christensen 12. sep 2005 kl. 11:12 (UTC)

Mange tak for støtten, og Christian du har virkeligt fået sparket projektet i gang, vi har i øjeblikket den bedste brugerflade i Skandinavien, enda med et pænt forspring!! Lige nu har den danske Wikisource mere brug for din hjælp end Wikibooks, og du har selvfølgelig min fulde støtte. --Bisgaard 12. sep 2005 kl. 17:30 (UTC)

Tak for de pæne ord, og ja, det næste stykke tid kommer jeg nok primært til at arbejde på den danske Wikisource.
Du har nu fået tildelt administrator- og bureaukratrettigheder. God fornøjelse med arbejdet! --Christian S 13. sep 2005 kl. 07:33 (UTC)

Stefan[redigér]

Jeg ansøger hermed om administrator-status. Bla. i kamp mod vandalisme, men mest for at lette arbejdet for de andre admistratore. Se mig som en hjælpende hånd. Jeg vil samtidig koncenrere mig i starten om at hjælpe mm. nye brugere. Jeg har selv lavet en bog om lege og aktiviteter her på wikibooks. Stefan

Personlig mener jeg ikke du er klar til at få administratorstatus, da det virker som om du endnu ikke har helt styr på vores politikker og retningslinier.
Man behøver ikke at være admin. for at bekæmpe vandalisme (sker i øjeblikket under en gang om ugen), eller hjælpe nye brugere, så gå endelig igang, studer Forside for skribenter, og følg nogle diskussioner på Wikipedia. Hvis du fortsat gerne vil være administrator om et halvt år, burde det ikke være et problem. --Bisgaard 27. nov 2005 kl. 10:24 (UTC)

Politikken er skam ikke noget problem :o) http://da.wikibooks.org/wiki/Wikibooks:Politik Det som nok skræmmer er at jeg kan lide at afprøve i stedet for at læse dybe manualer, hvliket nok gør det er der jeg ikke er "kvallifiseret" nok.

Det der så bare ikke noget at gøre ved, så må vi se om jeg har lyst om et havt år. Måske jeg i stedet fortrækker en masse skribenteri til den tid i stedet :o)

Jeg har set lidt på dine bidrag og jeg støtter Bisgaard i det foreløbige afslag. Det er ikke fordi du ikke er kvalificeret, det er et spørgsmål om erfaring og kendskab til politikker og retningslinier, og gennem en periode at have vist, at du kan og vil følge dem, og det har du endnu ikke overbevist mig om (her tænker jeg især på dit nyligt fremsatte ønske om at beskytte "din" bog, så andre ikke kan redigere den). Du må endelig ikke tage dette som et personligt angreb, men administratorstatus giver adgang til en række værktøjer, som kan skabe store problemer og endeløse diskussioner, såfremt en administrator ikke har sat sig grundigt ind i og følger spillereglerne for brug af disse værktøjer. Dine tekstbidrag er gode, og jeg vil opfordre dig til at fortsætte det gode arbejde :O) At afprøve er en god måde at lære på, og efterhånden som man bidrager med tekster og i diskussioner lærer man mere og mere, også om projektets politikker. Hæng endelig ved, på sigt tror jeg du kan blive en udemærket administrator. --Christian S 27. nov 2005 kl. 17:15 (UTC)


Tak for rosen

Jeg vil fortsætte min nuværende spor. Skulle i dog få brug for støtte før, eller senere (hvis jeg er dybt begraget i bøgerne) er i velkommen til at sende en mail. Jeg vil sige, ikke som forsvar, at jeg følger reglerne, men så gerne at de mere seriøse værke blev mere beskyttet. Regler er til for at blive udfodret og ændret med udviklingen. Men det er ikke en debat her :o) Stefan 29. nov 2005 kl. 18:46 (UTC)

Jan Boesgaard[redigér]

Jeg vil gerne anmode om administration status, da jeg mener der er gået lidt død her og ikke er kommet noget igang. Tilføjet nemlig lige en del sider som ikke var slettet som jeg dog syntes var nødvendig. Disse har været helt tilbage fra 2005. Måske dovnskab fra os alle. Men det håber jeg jeg kunne rode lidt bod på. --Snortop 25. jan 2007 kl. 16:55 (UTC)

Jeg må nok indrømme jeg ikke har været så aktiv på det sidste, og kun holdt den åbenlyse hærværk nede...
Det er dog altid rart med flere administratorere, så hvis der ikke er nogen der protestere, vil jeg give dig admin status om et par dage. --Bisgaard 25. jan 2007 kl. 22:57 (UTC)
Ja, men på den anden side du har jo fået gjort det. Tror også det var, en pludselig irritation moment. --Snortop 26. jan 2007 kl. 10:58 (UTC)
Du er nu administrator, god arbejdslyst. --Bisgaard 30. jan 2007 kl. 15:16 (UTC)
Jo tak, håber jeg kan leve op til det :) --Snortop 30. jan 2007 kl. 21:21 (UTC)

Jeg anmoder om administratorstatus, da jeg har brug for det i forbindelse med nogle ændringer, jeg kunne tænke mig at foretage i MediaWiki. Desuden kan jeg hjælpe med patruljering og andet. Jeg har efterhånden været administrator i over et halvt år på wikipedia og har derfor styr på brugen af wikiprojekterne generelt, og nu har jeg altså kastet mig over dette projekt, selvom jeg er klar over, at mine bidrag er meget få. --CarinaT 3. aug 2008, 12:58 (CEST)

At dømme efter antallet af nuværende administratorer og deres respektive aktivitetsniveau, kunne der måske også være brug for en ekstra. Jeg er meget aktiv på wikipedia og vil have nemt ved lige at tjekke forbi wikibooks også. --CarinaT 8. aug 2008, 15:47 (CEST)
Du er nu administrator. Beklager ventetiden.
Der er et meget lavt ativitetsniveau på dansk Wikibooks, men da det kommer fra en meget lille brugergruppe, er der nok ikke meget at gøre ved det, personligt bruger jeg meget af min tid ovre på dansk Wikisource og holder samtidig øje med Wikiquote. --Bisgaard 9. aug 2008, 15:12 (CEST)

Jeg er i øjeblikket rollback i den danske Wikipedia og jeg ser, at wikibooks har en mangel på aktive administratorer. Jeg er glad for at hjælpe i kampen mod graffiti her, og derfor anmodet om at blive administrator. Jeg vil ikke gøre mere end at fjerne graffiti og blokere bladsmører.Jeg er meget aktiv på den svenske Wikipedia, og har også redigeret den danske Wikipedia. Jeg vil handle med største omhu, men ønsker at hjælpe med Wiki at forsøge at undgå at have forladt graffiti her, når andre ikke er aktive. Kan jeg have tillid til at blive en administrator til at gøre dette er jeg taknemmelig for. Jeg vil undersøge Wikibooks hver dag og altid kan nås på IRC i den danske kanal. Jeg vil fremover altid være der, når jeg er på computeren. Jeg vil kun fjerne graffiti og klare brug af passende skabeloner. Jeg vil kun fjerne graffiti og klare brug af passende skabeloner. Jeg er ikke interesseret i magt, men ønsker at hjælpe med dette lille projekt. Dette er for at undgå misforståelser, når min dansk er ikke perfekt, men jeg kan gøre mig forståelig og forstår dansk self. Obelix 26. jul 2011, 23:11 (CEST)

Hvis det synes for tidligt, at jeg bliver en administrator, jeg gerne rollback værktøjer, men jeg er bekendt med Wikipedias politikker og politik efter mange års redigering på Wikipedia. Obelix 26. jul 2011, 23:44 (CEST)
 • Jeg er ikke særligt aktiv her. Jeg er mest aktiv på Wikipedia og på Commons og jeg har kigget lidt på billederne her på Wikibooks på et tidspunkt, og der kunne godt være brug for nogle flere aktive administratore her. Obelix er nok ikke den oplagte kandidat, men jeg er ikke bange for, at Obelix vil misbruge værktøjerne. Så for min skyld gerne :-) --MGA73 29. jul 2011, 21:20 (CEST)
Midlertidig admintilgang gitt frem til 1. desember. Laaknor 21. aug 2011, 20:45 (CEST)
Vilket kanske Obelix nu har märkt, så finns det ingen grupp för rollback på denna wiki. Se: Speciel:Grupperettighedsliste. -- Lavallen 22. aug 2011, 14:21 (CEST) (vars danska är under all kritik)
Min midlertidlige admintilgang er nu udløbet, og jeg stadig gerne slette graffiti artikler og tjek de seneste ændringer. Vil du have mig til at fortsætte med at være administrator? Obelix 4. dec 2011, 19:08 (CET)
 • Støtter. Dnm 11. dec 2011, 19:30 (CET)
 • Stödjer. Njaelkies Lea 11. dec 2011, 20:42 (CET)

Jeg har nu fået admin værktøjer i et år. Tak for din tillid. Obelix 12. dec 2011, 00:04 (CET)

Lycka till! -- Lavallen 12. dec 2011, 16:04 (CET)

Jeg ansøger om admin-status, da jeg er en aktiv bruger, og har administrator på da.wikisource, så vil gerne kunne hjælpe til også. Jeg har "Tilbagerulning" på, en.wikipedia, simple.wikipedia, og autopatrulieret på da.wikipedia, og admin på da.wikisource. Jeg håber i vil støtte min anmodning, så jeg kan komme i gang. Jeg vil gerne hjælpe med at sætte liv i denne wiki. Mange hilsner fra --Simeondahl (diskussion) 20. jun 2012, 09:56 (CEST)

 • Støtter ikke - du har kun foretaget otte redigeringer (inkl. slettede). Du kan sagtens hjælpe til her på Wikibooks uden administratoradgang. Bare klø på, så kan du anmode på et senere tidspunkt :-).
  - Sarrus (db) d. 22. jun 2012, 18:17 (CEST)

Støtter - seriøse brugere. Obelix (diskussion) 25. jun 2012, 20:24 (CEST)

Anmodningen er nu blevet lukket på Meta.
- Sarrus (db) d. 7. jul 2012, 20:29 (CEST)

Remove Christian S from administrator and bureaucrat flags[redigér]

Please pardon me for speaking no Danish. This bureaucrat is inactive here after 2005-12-13 here and 2007-05-07 elsewhere on Wikimedia. [1] I did remind him or her at the talk page and by email through Danish Wikisource back around 2010-12-05 without any answer, so I suppose that this user has vanished. For your security, I would like to kindly propose removing the long inactive administrator and bureaucrat flags.--Jusjih (diskussion) 4. sep 2012, 21:13 (CEST)

 • Støtter (support removing both flags as nominator)--Jusjih (diskussion) 4. sep 2012, 21:13 (CEST)
 • Støtter--Snortop (diskussion) 4. sep 2012, 22:52 (CEST)
 • Støtter - Med ca. syv års pause bør begge rettigheder fjernes. Se her og her.
  - Sarrus (db) d. 13. okt 2012, 16:33 (CEST)
 • Støtter Tillidsposter skal besiddes af aktive brugere, ikke af brugere der ikke har været aktive på projektet siden 2005. Mvh. Cgtdk (diskussion) 13. okt 2012, 16:52 (CEST)

Remove Bisgaard from administrator and bureaucrat flags[redigér]

Please pardon me for speaking no Danish. This bureaucrat is inactive here after 2011-04-03 here and 2012-03-04 elsewhere on Wikimedia. [2] I did remind him or her at the talk page and by email through Danish Wikibooks on 2012-09-04 without any answer, so I suppose that this user has vanished. For the security of your wiki, I would like to kindly propose removing the long inactive administrator and bureaucrat flags.--Jusjih (diskussion) 12. sep 2012, 13:44 (CEST)

 • Støtter (support removing both flags as nominator)--Jusjih (diskussion) 12. sep 2012, 13:44 (CEST)
 • Not sure i support this, as then the will be no bureaucrat on this site left. I supported the Christan S because it was a long time since he was active. Else we need a new active 1. --Snortop (diskussion) 30. sep 2012, 10:53 (CEST)
  • Comment: Without bureaucrats, any stewards will do your bureaucrat's work, so please be confident. Conversely, allowing inactive users to remain bureaucrats, administrators, etc. may breach security if their accounts are stolen. I was once a bureaucrat on Chinese Wikisource, but when the only other bureaucrat was fired for inactivity, I voluntarily resigned so any stewards will be welcome to do the bureaucrat's work. Things work well without bureaucrats there. If you do want new local bureaucrats, having two active users is much better than having just one. Thanks for understanding.--Jusjih (diskussion) 1. okt 2012, 14:26 (CEST)
 • Støtter Som jeg har nævnt i den lignende anmodning vedr. Christian S, så mener jeg, at tillidsposter kun skal besiddes af aktive brugere. Hvis man ikke har tid eller lyst til projektet, så er der ingen grund til, at man er hverken bureaukrat eller administrator. Lad os i stedet finde en ny bureaukrat og lade forvalterne om at varetage bureaukraternes opgaver indtil da – det gør de jo allerede. Mvh. Cgtdk (diskussion) 13. okt 2012, 17:16 (CEST)

Sarrus[redigér]

Jeg har flere gang markeret sider til sletning, for derefter at måtte vente på, at siden blev slettet. Hvis jeg også får adgang til sletknappen her på Wikibooks, kan siden blive slettet, straks jeg opdager den. Jeg har været administrator på den dansksprogede Wikipedia siden februar 2009, og på den dansksprogede Wiktionary siden februar i år og jeg har foretaget over 43.000 redigeringer globalt siden februar 2008. Jeg har desuden fjernet hærværk med "fjern redigering", hvor man også kunne have brugt "rul tilbage".
- Sarrus (db) d. 29. sep 2012, 12:59 (CEST)

 • Støtter, fordi vi mangler admin herpå --Snortop (diskussion) 30. sep 2012, 10:44 (CEST)
 • Støtter Jeg kender Sarrus igennem hans arbejde på dansk Wikipedia, og jeg har kun positive ting at sige om hans virke som administrator der. Mvh. Cgtdk (diskussion) 30. sep 2012, 19:55 (CEST)
 • Støtter Ja, han ville være en super administrator. --Simeondahl (diskussion) 2. okt 2012, 19:42 (CEST)

Diskussion link

Jeg har nu fået administratorrettigheder frem til 12. oktober 2012.
- Sarrus (db) d. 12. okt 2012, 21:39 (CEST)
Du mener vel 2013 --Cgtdk (diskussion) 13. okt 2012, 23:41 (CEST)
De udløber ganske korrekt først 12. oktober 2013 :-).
- Sarrus (db) d. 13. okt 2012, 23:48 (CEST)

Anden omgang[redigér]

De rettigheder, jeg fik efter ovenstående anmodning, udløber 12. oktober. Jeg anmoder hermed om at beholde disse rettigheder.
- Sarrus (db) d. 6. okt 2013, 19:02 (CEST)

Jeg har nu fået administratorrettighederne tilbage. De udløber nu 15. december 2014.
- Sarrus (db) d. 15. dec 2013, 19:56 (CET)
Denne diskussion er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg ansøger hermed om at få administratorstatus, Jeg er aktiv bruger på den Danske Wikipedia hvor jeg siden 24. juni 2014 har været Patruljant. Vi har siden december 2014 ikke haft nogen aktiv administrator her på Wikibooks. Jeg blev alvor aktiv her på Wikibooks i januar 2015. Jeg vil rigtigt gerne være med til at sætte fut i denne Wiki, derfor håber jeg i vil støtte min anmodning.

Jeg har fortaget 70 redigeringer på den danske Wikibooks. Derudover har jeg fortaget 15.100 redigeringer på dansk Wikipedia og 19.000 redigeringer globalt. Mvh --Søren1997 (diskussion // bidrag) 31. jan 2015, 21:14 (CET)

 • Støtter ikke - du bliver ikke en aktiv bruger på Wikibooks på baggrund af fire dages aktivitet i januar. Lige nu har du næsten kun redigeret skabeloner, projektsider og brugersider. Lad os afvente nogle flere redigeringer i hovednavnerummet (lige nu har du kun to), så du kan få noget erfaring i Wikibooks, inden du får flere rettigheder. Man kan se noget statistik på denne side. Desuden kan du sagtens "sætte fut" i Wikibooks uden administratorrettigheder.
  - Sarrus (db) d. 1. feb 2015, 11:16 (CET)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til at jeg bliver administrator på nuværende tidspunkt. Mvh --Søren1997 (diskussion // bidrag) 10. feb 2015, 15:20 (CET)

Bruger:Atcovi[redigér]

Jeg har oplevelse i adminstrator. Jeg er en administrator her: https://en.wikibooks.org/w/index.php?title=Special:ListUsers&limit=1&username=Atcovi - Jeg er tillid i https://en.wikiversity.org/wiki/Wikiversity:Candidates_for_Custodianship/Atcovi2, og tillid her: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Log/rights&page=User:Atcovi (https://translate.google.com/#en/da/Experienced%20Wikimedia%20contributor) og her https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Special%3ALog&type=&user=Stemoc&page=User%3AAtcovi&year=&month=-1&tagfilter=&hide_tag_log=1&hide_thanks_log=1 (https://translate.google.com/#en/da/no%20need%20to%20patrol%2C%20proven%20himself%20to%20be%20trusted)

Jeg vil være aktiv her i Danish Wikibooks. Tak! --Atcovi (diskussion) 1. jan 2016, 22:31 (CET)

Støtter ikke: Har tilladt mig at flytte anmodningen fra arkivet og til den aktive side. Det er muligt, at du er administrator andre steder, og det er muligt, at du gerne vil være aktiv her på dawikibooks, men foreløbig har du kun to dages aktivitet her på stedet. Du mangler med andre ord erfaring med dawikibooks. Desuden er autopatrolstatus ikke en genvej til administratorrettigheder på et søsterprojekt.
- Sarrus (db) d. 1. jan 2016, 23:33 (CET)
ok, tak. Jeg vil holde bidrager. --Atcovi (diskussion) 1. jan 2016, 23:59 (CET)
@Atcovi: Hvorfor vil du have en overskrift, der hedder Snortop? Han søger da ikke om administratorrettigheder.
- Sarrus (db) d. 2. jan 2016, 10:10 (CET)
Skal det forstås som en fratagelsesdiskussion?
- Sarrus (db) d. 2. jan 2016, 11:22 (CET)
Han er stadig administrator, og han er inaktiv. Han få degraderes? --Atcovi (diskussion) 2. jan 2016, 15:25 (CET)
Bemærk, at der findes en global regel om, at inaktive administratorer kan få frataget deres rettigheder efter to års inaktivitet: m:Admin activity review. Selvom han ikke er aktiv bør du skrive til Snortop, at du agter at få fjernet hans rettigheder. Dette kan du gøre på hans diskussionsside. Jeg har fjernet teksten om Snortop i begyndelsen af denne anmodning. Jeg slog dem sammen under én overskrift, fordi det først så ud til at være et argument for, at du skulle have administratorrettigheder, at den eksisterende administrator ikke var aktiv. Det fremgår nemlig ikke, at det er en anmodning om fratagelse.
- Sarrus (db) d. 2. jan 2016, 17:35 (CET)
Jeg vil gøre det --Atcovi (diskussion) 2. jan 2016, 18:00 (CET)

User:Atcovi2[redigér]

Jeg er her til blive en sysop her om på Wikibooks. Jeg har omkring 1,000 ændringer, og jeg er her for 3+ måneder. Jeg er også sysop på Engelsk Wikibooks. ---Atcovi (Talk - Contribs) 11. mar 2016, 21:55 (CET)

Mine arbejde: Engelsk and Kategori:Engelsk sider på arbejde ---Atcovi (Talk - Contribs) 17. mar 2016, 23:57 (CET)
Hmm, du er mig en kende utålmodig. Det er fortsat under tre måneder siden du lavede den første redigering - nemlig denne, og det må siges at være i underkanten, hvis man vil have administratorrettigheder. Ifølge denne statistk har du foretaget 1238 redigeringer på de 2½ måned, hvilket er flere end jeg har her på stedet, men erfaring med projektet fås ikke kun på baggrund af antallet af redigeringer, men også på ens anciennitet på det pågældende projekt. Desuden er de 1238 redigeringer ifølge ovenstående statistik kun fordelt på 154 sider, hvilket vil sige, at du i gennemsnit har redigeret cirka 8 gange på hver side. Du kunne måske overveje at bruge forhåndsvisning? Måske du burde vente til efteråret, så du kan få noget mere erfaring med såvel dawikibooks som det danske sprog.
- Sarrus (db) d. 18. mar 2016, 20:05 (CET)
Actually, I am not being impatient at all. The Danish Wikibooks needs a sysop, who is going to delete the pages that need deletion? Plus, with the sysop rights... it can help me with my Danish (delete, spam, rollback, vandalism... terms I could learn). With my SWMT experience, I can still delete/edit/revert vandalism on several wikis that I don't understand (the language), so I won't 'screw up' in anything.
Yes, you are correct. My first edit shows that I may look impatient, and that was a big mistake to request sysop on a wiki with no edits. But, this place still needs a sysop. I have experience, and the edits, to prove so. 3 months, in my view, is enough to get familiar with the place. And I have gotten familiar with the Danish Wikibooks. ---Atcovi (Talk - Contribs) 19. mar 2016, 13:59 (CET)

Thanks! ---Atcovi (Talk - Contribs) 19. mar 2016, 13:59 (CET)

Støtter ikke Your brief time on the danish wiki pages, and the fact you don't speak/read/write danish, is, in my view, too big a hindrance in itself to warrant such a position, having to use a tool like google translate to be able to understand what is written, means nuances and subtleties in danish language, and culture will be lost on you. The total number of edits isn't relevant in itself, the "quality" of the edits is far more relevant. To put it bluntly, asking for administrator rights comes off as a power grab to me. Vrenak (diskussion) 19. mar 2016, 21:26 (CET)

I don't understand how 3 months is brief to you, but that's me. I hereby decide to request in the fall as Sarrus recommended. Just like to make it clear that this, in no way, do I find sysop rights something to gain easily. It's not really special once you "grip" the rights. I'd like to make that clear knowing there is no local admin here, but I do agree with the concerns. I'll definitely improve on my Danish throughout the free summer, and hopefully.. I'll be a worthy candidate. Mange tak! ---Atcovi (Talk - Contribs) 19. mar 2016, 23:05 (CET)