Spring til indhold

Wikibooks:Anmodning om administratorstatus

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Anmodning om
administratorassistance
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Anmodning om
administratorstatus
Anmodning om
bureaukratstatus
Anmodning om
tjekbrugerstatus

På denne side har du mulighed for at lægge en anmodning om administratorstatus, hvorefter andre brugere kan angive om de støtter dig. Læs først siden Wikibooks:Administratorer for at se, hvad administratorstatus indebærer.

Administratoradgang tildeles af en bureaukrat, hvis denne vurderer, at der er konsensus for at tildele dette. Da der pt. (juli 2013) ikke er nogen brugere med bureaukratrettigheder (se liste over bureaukrater) her på den dansksprogede Wikibooks, tildeles administratorrettigheder af en forvalter. Hvis det vurderes, at der er konsensus for at tildele administratorrettigheder, skal der derfor lægges en anmodning til disse. Dette gøres på m:Steward requests/Permissions på engelsk. Husk at følge vejledningen.

Ansøgningsvejledning

[redigér]

Du anmoder om administratorstatus ved at skrive {{Anmodning om administratorstatus|bruger=DITBRUGERNAVN}}. Hvis du har oprettet en anmodning flere gange, skriver du nummer efter alle anmodninger bortset fra den første, således at der ved nummer to kommer til at stå: {{Anmodning om administratorstatus|bruger=DITBRUGERNAVN|nummer=ANTAL}}. Herefter gemmer du og trykker på det røde link i skabelonen. Herinde skriver du din ansøgning, gemmer og krydser ben og tæer.

Når man stemmer kan man bruge:
Støtter = {{Støtter}}
Kommentar = {{Kommentar}}
Støtter ikke = {{Støtter ikke}}

Anmodninger

[redigér]

Bruger:Snortop

[redigér]

https://da.wikibooks.org/wiki/Speciel:Loglister/Snortop


Inaktive siden 2014. --Atcovi (diskussion) 1. jan 2016, 01:46 (CET)

Bruger:Snortop fik fjernet sine rettigheder 22. august pga. de globale inaktivitetsregler, der gælder på projekter uden egne inaktivitetsregler.
- Sarrus (db) d. 17. sep 2016, 11:36 (CEST)

Sarrus

[redigér]

Jeg anmoder hermed om administratorrettigheder. Jeg har tidligere været administrator i to perioder (12. oktober 2012 til 13. oktober 2013 og igen fra 15. december 2013 til 15. december 2014, hvor jeg lod den udløbe). Jeg har desuden været administrator på den dansksprogede Wiktionary i fire perioder fra 10. februar 2012 til 7. februar 2016, hvor jeg også lod denne udløbe. Derudover har jeg været administrator på den dansksprogede Wikipedia siden 20. februar 2009.
- Sarrus (db) d. 4. jun 2016, 20:26 (CEST)

  • Støtter ikke Jeg findes ikke at du er aktiv på dette projekt. Din bidrag går til januar 2016, hvilken vis at du er ikke aktiv på dette projekt. Du har ikke været arbejder på projekter her på dansk wikibooks. Så, støtter jeg ikke du. Vi behøve administratorer at er aktiv. Tak. ---Atcovi (Talk - Contribs) 11. jun 2016, 18:05 (CEST)
Bruger:Atcovi: Jeg har sandelig også redigeret på dansk Wikibooks før 2016. Jeg foretog faktisk første redigering i 2008 og i "artikelnavnerummet" var første redigering i 2011 (med forbehold for evt. redigeringer i slettede sider). Jeg foretog således første redigering for næsten otte år siden. Desuden har jeg som nævnt været administrator i to perioder på sammenlagt to år. Hvis jeg ikke er aktiv nok på Wikibooks til at du kan støtte mig som administrator, er der ingen, der kan blive administrator på dansk Wikibooks. Heller ikke dig. Dansk Wikibooks har som sådan ingen aktive brugere, men jeg er da trods alt blandt de mest aktive brugere, blandt dem, der redigerer her på stedet.
- Sarrus (db) d. 11. jun 2016, 19:30 (CEST)
Måske, er jeg ikke aktiv. Men, er jeg arbejder på projekter her, og du arbejder ikke på projekter her. Du er ikke administratoren vi behøve (Det er ok hvis jeg er ikke en administrator). Tak. ---Atcovi (Talk - Contribs) 27. jun 2016, 01:36 (CEST)
  • Støtter En let aktiv administrator passer fint til et let aktivt projekt. Alternativet er i øvrigt 0 administratorer. Fra sidelinjen, idet jeg kun har deltaget i projektet som læser. --Madglad (diskussion) 17. jul 2016, 10:46 (CEST)
  • Støtter Bedre med en sporadisk aktiv admin end ingen admin, virker useriøst når Atcovi er imod på så tyndt et grundlag. Vrenak (diskussion) 17. sep 2016, 11:30 (CEST)
Konklusion:
Jeg er nu blevet tildelt administratorrettigheder frem til 27. september 2017.
- Sarrus (db) d. 28. sep 2016, 16:05 (CEST)