Diskussion:SpejderLeksikon/Førstehjælp

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg mener denne bog simpelthen burde omdøbes til 'Førstehjælp'. Dels på grund af stavningen, men mest fordi den har så almen interesse at den ligger fejlplaceret under Spejderleksikon. -Ikke fordi den ikke må ligge under Spejderleksikon, men for i det mindste at fjerne det fra titlen. --89.150.185.6 20. feb 2007 kl. 09:45 (UTC)

Jeg har nu rettet titlen, brugeren der oprettede den har tilsyneladende ikke været klar over at Wiki softwaren understøtter de danske æøå.
Den første del af titlen "SpejderLeksikon/" kommer af at den hører til bogen SpejderLeksikon, på den måde sikrer vi at to bøger kan have de samme overskrifter uden at støde sammen. --Bisgaard 20. feb 2007 kl. 17:05 (UTC)
Det vil sige at der kan risikere at komme en sideløbende bog der bare hedder 'Førstehjælp'?
Det vil da være ærgeligt, da man yder førstehjælp på samme måde uanset om man er spejder eller ej. -Formoder jeg da :o)
Jeg mener bare at bogens titel, som den er, virker meget målrettet spejdere og giver anledning til at tro at man yder førstehjælp på en særlig måde i spejderkorpsene som måske ikke er den måde resten af befolkningen gør/burde gøre det på.
Jeg forestillede mig noget lignende at 'SpejderLeksikon' var en bogsamling eller kategori, som på Wikipedia, hvorunder man kunne finde alle mulige relevante bøger -der ikke nødvendigvis kun er for spejdere. --TCI 20. feb 2007 kl. 20:39 (UTC)
I second that. Det kunne være godt hvis de henviste til samme bog. --Lhademmor 21. feb 2007 kl. 07:25 (UTC)