Diskussion:Scienceshow

Page contents not supported in other languages.
Tilføj emne
Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

diskussioner[redigér]

Det gode ved Wiki er at vi kan ha løbende diskussioner om detaljerne i bogens indhold på disse tilhørende diskussionssider.

kommentarer til Wikibogen om Science Show[redigér]

Vi vil selvfølgelig gerne høre hvad du mener om bogen - du kan bare skrive det her:

Peer review[redigér]

Hvis du kender til wiki systemer med Peer review funktioner, så paneler af udvalgte folk kan godkende siderne før de bliver helt accepterede, vil jeg meget gerne høre om det! --KristianMolhave 29. sep 2005 kl. 19:47 (UTC)

Wiki systemer er, pr. defination, altid åbne systemer hvor ændringer ikke kræver nogen godkendelse. Jeg mener dog at have set et andet system som du beskriver, men kan ikke huske hvor.
Det åbne system har i de sidste de sidste 3 år vist sig at være et meget effektivt system, og med stadig stigende popularitet, er det stedet man skal sætte sine tekster, hvis man vil have mange læsere. Det giver selvfølgelig også flere potentielle hærværksmænd, men den danske Wikibooks har efterhånden så mange brugere, at egentlig hærværk af siderne sjældent får lov til at stå i flere timer. På den danske Wikipedia er de nede på få minutter, og WB kommer nok også derned engang. Faglige fejl kan være sværere at finde, men de fleste brugere er meget omhyggelige med hvad de skriver, så det sker også sjældent.
Du kan også overvåge alle dine sider på flere måder: i listen Seneste ændringer listes alle ændringer, du kan tilføje siderne til din personlige overvågningsliste, og systemet kan sende dig en e-mail når dine sider bliver ændret. Jeg har ikke selv afprøvet det sidste, men du kan læse mere om det på: m:Help:Watching pages#Email notification. Uheldige redigeringer kan efterfølgende hurtigt føres tilbage med sidens historik --Bisgaard 29. sep 2005 kl. 21:28 (UTC)