Diskussion:Livet i Danmarks skove

Page contents not supported in other languages.
Tilføj emne
Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Historie[redigér]

Jeg har læst afsnittet Historie. Det er godt skrevet, men jeg har et par kommentarer. Der står om skoven i middelalderen, at "Den var nu underlagt et ejerskab af kongen, staten, kirken eller en herremand". Ville det ikke være bedst at undvære "staten" her, fordi den på tidspunkt ikke adskiller sig klart fra kongen og kirken? En anden ting: I de foregående afsnit omtales hvornår forskellige perioder starter (fx atlantisk varmetid), men det står ikke klart hvornår de slutter. Jeg gætter på at de slutter når den næste tid starter? Det kunne godt stå lidt mere tydeligt, synes jeg.--Weblars (diskussion) 7. okt 2018, 17:49 (CEST)

Jeg har fjernet "staten" :-)
Det med hvornår perioderne starter og stopper er med vilje ikke det der er lagt vægt på i beskrivelsen (som jeg oprindelig har lavet til da-wiki). Man kan både fra da-wiki og da-wikibook følge linket (f.eks.) til "den atlantiske varmetid" - så er der mere præcise artikler med en navigator-boks for neden.
Tak for input. Du kan måske også være interesseret i at se på Livet i Danmarks skove/Mosser
--Honymand (diskussion) 8. okt 2018, 14:08 (CEST)
Ok, tak for forklaringen. Der var ikke lige noget jeg kunne slå ned på i Livet i Danmarks skove/Mosser bortset fra, at de to sidste arter har en meget kort beskrivelse. Måske vil jeg skrive noget mere om dem på et tidspunkt.--Weblars (diskussion) 9. okt 2018, 17:54 (CEST)

"bøge-ege blandingsskove,"[redigér]

Dette er kunstigt. Man har fældet den oprindelige taks og lindeskov af hensyn til græsningen. --Haabet (diskussion) 18. dec 2020, 15:29 (CET)