Brugerdiskussion:Haabet

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Kan du hjælpe mig med at lave et link da.wikipedia.org/wiki/korset på siden http://da.wikibooks.org/wiki/Korset lige som linkene til Wiktionary og Wikisource? Haabet 3. aug 2005 kl. 20:39 (UTC)

Jeg har oprettet skabelonen {{wikipedia}} til dig, du bruger den ved at skrive: {{wikipedia|artikelnavn}}, håber du kan bruge den.--Bisgaard 4. aug 2005 kl. 14:42 (UTC)

tak..


Du har de sidste par dage oprettet bøgerne Gorm den Gamle og -lev endelsen i stednavne. Men jeg tror ikke at der er materiale nok til at samle en bog om det, især den sidste med bestemte bynavne.

Definationen på en fysisk Bog er 49 sider, som vi nok også på sigt skal prøve at opfylde. Hvis du i stedet samler dem til en enkel bog, skal der nok være materiale nok, du kan evt. kalde den Danmarkshistorie i middelalderen eller lignende. --Bisgaard 15. okt 2005 kl. 10:35 (UTC)

Jeg havde bare tænk mig nogen baggrunds artikler til Wikipedia og ikke enligt bøger. Da indholdet på Wikipedia helst ikke skal være for kompliceret
49 sider! Siken en tåblig afgrænsenen Langt de fleste bøger som jeg har læst har højst indeholdt en side oginalt stof.
Haabet 16. okt 2005 kl. 23:41 (UTC)

Wikipedias baggrundsartikler høre til på Wikipedia, og du må lave dem så komplicerede du vil, bare det er dokumenteret og forklaret på et sprog så det kan bruges af alle.

De 49 sider er dansk standard, alt under er betegnet som en pjece, om indholdet er orginalt eller hovedsageligt består af billeder betyder ikke noget. Vi har endnu ikke en Wikibooks:Hvad Wikibooks ikke er, men et punkt kunne være: Wikibooks er ikke en notesbog. --Bisgaard 17. okt 2005 kl. 14:22 (UTC)

Hvad er en notesbog? Meget er det som man er nødtil at springe over i trykte bøger er lange lister over grundlaget for emnet. Hvide Blomster i Maj og den slags noter. Kan det virkeligt værerigtigt at disse ikke må være med på wikibooks?Haabet 24. okt 2005 kl. 05:29 (UTC)

Haabet 24. okt 2005 kl. 05:29 (UTC)

Start en diskussion med Haabet

Start en diskussion