Diskussion:Liverollespilsbogen/Kampteknikker/Naevekamp

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Nå, Christian ville ikke være med aligevel så indholdet er fjernet og vil blive erstatet med noget andet når tid er.

Hej Jan.

Du må bruge alt det du vil, så længe jeg og folkene bag bogen bliver krediteret og den ikke bliver brugt til kommercielt brug.

Ellers er det bare at udnytte den. Den er lavet til at skulle spredes blandt folket =)

mvh Christian


From: "Jan Krymmel" <jan@krymmel.dk>

To: Christiancolberg@hotmail.com

Subject: Nævekampsbogen

Date: Wed, 5 Jul 2006 13:49:17 +0200

> >Hej Christian >

>Vi har brugt din 'bog' nævekampsbogen og synes den er et rigtig godt tilbehør til live rollespilsbøgerne, jeg har bare opdaget at den ikke kan hentes noget sted mere. >

>Jeg er ved at starte en Liverollespils GNU bog op på WIKIBOKS og kunne i den forbindelse godt bruge indholdet fra nævekampsbogen til et afsnit i denne fri bog. Mit håb er at flere med tiden vil være med så vi til sidst kan få en rigtig god håndbog på nettet. >

>Vil du have noget imod at jeg lægger indholdet op til fuldstændig fri afbenyttelse i denne bog??

>det vil bl.a. betyde at billeder og tekst kan bruges af alle uden videre. >

>Link: http://da.wikibooks.org/wiki/Liverollespilsbogen

>GNU: http://da.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License >

>med venlig hilsen

>Jan Krümmel

Min begrundelse.[redigér]

Min begrundelse for ikke at ville have min bog liggende her, er at alle ville kunne redigere i indholdet. Dette er jeg ikke interesseret i, da det så ikke ville være mine ideer, tanker og ord der står i bogen. Ydre mere vil betyde at jeg ville skulle stå til ansvar for nogle ændringer jeg ikke selv har lavet.

Hvis det er muligt at ligge min bog op på siden, så den ikke kan ændre, så må den gerne bruges. Evt. ændringer vil jeg selv være herre over, for så vil jeg også selv kunne stå 100% ind for dem.

mvh Christian Colberg

Da alt indhold på Wikibooks er udgivet under GNU Free Documentation License, er det ikke muligt at beskytte en tekst imod redigering fra andre, de har endda lov til at kopiere indholdet over på en anden side eller medie, og ændre i det, forudsat at den redigerede udgave også er udgivet under GFDL, og der med teksten følger en komplet forfatterliste.
Du ville dog aldrig skulle stå til ansvar for andres redigeringer, det er helt op til dem selv, og hvem der har skrevet hvad kan altid findes i historikken. Derudover overvåges alle tekster, så egentlig hærværk, og andet nonsens, bliver ofte fjernet inden for 24 timer (særligt udsatte sider kan semibeskyttes så de kun kan redigeres af registrerede brugere). --Bisgaard 5. feb 2009, 18:52 (CET)