Brugerdiskussion:Sarrus/arkiv

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Arkiv fra Brugerdiskussion:Sarrus


Om Admin andmodning[redigér]

iså fald har du mærket dem forkert. Slettet sidder tilføjer du skabelon slet. Men vi mangler nok også snart ny admins --Snortop (diskussion) 29. sep 2012, 19:49 (CEST)
hvordan gør du egentlig for at få en side slettet? for jeg har ikke set noget i Lang tid! og dem jeg har set har jeg slettet med det samme --Snortop (diskussion) 29. sep 2012, 19:55 (CEST)
Ellers husk at læse hjælpe siden om Hjælp:Hvordan_sletter_jeg_en_side, hvis du er i tvivl. --Snortop (diskussion) 29. sep 2012, 19:58 (CEST)
Forkert? Jeg har mærket sider med {{slet}} adskillige gange, hvilket du som administrator bør kunne forvisse dig om på Speciel:Slettede bidrag/Sarrus. Hvis du tænker på, at jeg ikke har sat dem på siden med sletningsforslag, så er det fordi det ikke er nødvendigt, når der er tale om en oplagt sletning.
- Sarrus (db) d. 29. sep 2012, 20:56 (CEST)

Fortsætte diskussion her.

Syntes ikke lige det var passende at forsætte den på Anmodning siden. Da der jo også gerne skulle være plads til støtning af dig :-D
Du nævner selv Jeg har flere gang markeret sider til sletning, for derefter at måtte vente på, at siden blev slettet. Så tænker jeg jo bare har jeg overset noget?

For når jeg så kigger på siderne Wikibooks:Sider_der_bør_slettes. Ser jeg ingen sider som er markeret til at nogle ønsker det slettet. Derfor kommer jeg måske i en modstandsagtig tilstand mod dig.
For efter jeg kom tilbage har jeg nemlig lige præcis holdt øje med det og slettet de sider der var nævnt.
Samt holde øje med evt. hærværk herpå. Men vi har også mange andre som er gode til at øje med hærværk.

  • JA det er rigtig, at i lang tid har der ikke været nogle aktiv Administrator herpå. Jeg inkluderet.
  • JA det er rigtig, at vi mangler flere aktiv Administrator herpå.
  • JA jeg kender ikke til alle admin muligheder herpå.

Der er faktisk igang med at blive fjernet 2 sysop herpå. Men hvem skal så overtage det?, tænker jeg. Har selv ingen intentioner om det.
Selv ved jeg heller ikke hvem der skal fjerne de sysop funktioner fra Christian og Bisgaard eller give dig Admin herpå. Eller hvornår... Det tog Bisgaard sig af dengang :-D

Så min engang vinkel er at hvis du søgte på den baggrund at der manglede folk til sletning af sider, syntes jeg ikke lige den var god nok. MEN du nævner også du har været admin på andre steder. (Ved jeg igen lige ikke hvordan man kan "checke" op på om passer)
Men jeg mener bare vi mangler Admin/sysop herpå hvis Christian S og Bisgaard ikke bliver aktiv.
For jeg virker som den eneste aktiv admin herpå som ikke er godt nok!

--Snortop (diskussion) 30. sep 2012, 10:41 (CEST)

Normalt kan man på denne side blandt andet se, hvilke rettigheder folk har på de forskellige projekter, men Toolserveren fungererer ikke for tiden, men du kan se på denne side, at jeg er administrator på Wikipedia og på denne side, at jeg er administrator på Wiktionary. Grunden til, at du ikke kan se noget på den omtalte side med sletningsforslag er, at jeg ikke har skrevet nogle på der, da det ikke burde være nødvendigt, når sletningen er oplagt. Det skal jo ikke diskuteres, om hærværkssider skal slettes. Men som jeg skrev i anmodningen, bør du som administrator kunne se på Speciel:Slettede bidrag/Sarrus, at jeg har markeret sider til sletning, men nogle af sletningerne er vist fortaget af forvalterne, hvorfor du således kan have overset det, omend sletningerne stadig vises på Speciel:Seneste ændringer. Blandt deres opgaver er blandt andet at ændre folks rettigheder på forskellige projekter, hvor der ikke er (aktive) bureaukrater, samt at fjerne/slette hærværk på projekter, uden (aktive) administratorer, såsom Wikibooks.
Hvis der bliver konsensus for at fjerne de pågældende brugeres rettigheder, skal der placeres en anmodning til forvalterne på m:Steward requests/Permissions#Removal of access på Meta. Hvis der bliver konsensus om at tildele mig administratorstatus på Wikibooks, skal også - i fravær af en (aktiv) bureaukrat - gøres af forvalterne på Meta. Dette gøres på m:Steward requests/Permissions#Administrator access. I begge tilfælde skal dette skrives på engelsk.
Desuden skriver du, at du ikke har noget ønske om at blive en sysop, men det er du jo i forvejen, da sysop=admininistrator :-).
- Sarrus (db) d. 30. sep 2012, 12:39 (CEST)
Ja tænker nok også mere på burekrat. Men så tror jeg det er den vej vi skal have ordnet det. For jeg har kigget om jeg kan noget med bruger retigheder og det kan jeg ikke. Så sæt du bare det igang :-). --Snortop (diskussion) 30. sep 2012, 14:50 (CEST)
Du kan se på Speciel:Grupperettighedsliste, hvilke rettigheder, de enkelte brugergrupper har. Hvad er det, du vil have, jeg skal sætte i gang?
- Sarrus (db) d. 30. sep 2012, 15:17 (CEST)
Ja vil du ikke være Admin?? eller måske bureaukrat?? Og det skulle jo gøres på den steward side. --Snortop (diskussion) 30. sep 2012, 17:07 (CEST)
Nu må vi lige afvente slagets gang. Forvalterne forlanger, at anmodningen skal ligge i mindst syv dage. Og desuden er det kun administratorflag, jeg anmoder om. Forvalterne plejer ikke at ville uddele bureaukratflag til et projekt af dawikibooks størrelse. Der forlanger de et vist antal stemmer og dermed en vis aktivitet på det pågældende projekt. På et projekt af denne størrelse klares bureaukratarbejdet af forvalterne, såfremt der ikke er nogle lokale aktive bureaukrater. Desuden: Støtter du eller støtter du ikke :-)?
- Sarrus (db) d. 30. sep 2012, 17:18 (CEST)
Det har du vel bemærket gjorde jeg ikke længe efter. --Snortop (diskussion) 1. okt 2012, 06:26 (CEST)
Som jeg vist nok skrev på chatten i går, har jeg bemærket støtten :-).
- Sarrus (db) d. 1. okt 2012, 07:32 (CEST)

Undo sletning af kinaportalen[redigér]

Hej Sarrus

Du slettede kinaportalen og Kinaportalen/Fag, da de ikke havde eksplicit beskrevet tilladelse til at bruge indholdet som er materiale fra emu.dk. Denne tilladelse har emu.dk givet - vi kan sende den pr mail til dig om du vil - og ideen er at overføre både kinaportalen og indiensportalen fra emu.dk til wikibooks, da de dermed langt bedre vil kunne forbedres løbende af brugerne som er lærere og elever i gymnasier. Denne flytning af disse to online lærebøger passer også ind i emu.dks omlægning af deres indhold og vil dermed skaffe en del nye brugere på wikibooks håber vi. Håber du kan lave en undo på din sletning så vi undgår at skulle sætte det hele op på ny fra bunden. Med venlig hilsen Birthe og Kristian Mølhave. --KristianMolhave (diskussion) 3. jan 2013, 22:40 (CET)

Der er ikke noget teknisk problem med at gendanne siderne, men, hvis I ikke har gjort det, bedes I sende tilladelsen til info-da@wikimedia.org, hvor nogle frivillige vil håndtere henvendelsen. Jeg beder dem så om at rette henvendelse til mig, hvorefter jeg gendanner siderne, hvis de giver grønt lys til dette. Hvis I har nogle spørgsmål, må I gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 4. jan 2013, 16:06 (CET)

Hej Sarrus - vi har emailet dem. Vil du sende mig en mail når du genopretter siden? kristian.molhave AT nanotech.dtu.dk. på forhånd tak!

Jeg kan skrive en besked på en af jeres diskussionssider (I kan selv bestemme hvilken) her på Wikibooks, hvis jeg får grønt lys til at gendanne siderne, men I får sikkert selv besked fra de frivillige om, hvorvidt jeres tilladelse er tilfredsstillende. I kan nederst på første side i jeres indstillinger angive, at I ønske en mail, når der kommer en besked på jeres diskussionsside.
- Sarrus (db) d. 9. jan 2013, 16:44 (CET)

Hammondorgel[redigér]

Hej Sarrus!

Du slettede kategorien hammondorgel og ændrede den til musik. Jeg havde egentlig tænkt mig at bruge kategorien hammondorgel til at samle en bog med. Jeg synes det havde været pænere at du bare tilføjede kategorier i stedet for at slette. Har du måske tænkt et eller andet jeg ikke har tænkt på? Mvh Christianvisti (diskussion) 23. sep 2013, 21:00 (CEST)

Jeg har ikke slettet kategorien, for den er aldrig blevet oprettet. Jeg fjernede således bare en ikke-eksisterende kategori fra siden og erstattede den med en eksisterende. Hvilken kategori vil du gerne have, at jeg havde indsat? Jeg erstattede den jo netop med en anden. Hvis der skal flere/andre kategorier på siden, må du gerne sætte den/dem på, men jeg må bede dig om at oprette de kategorier, du sætter på siderne, hvis de ikke findes i forvejen. De er vist med rød skrift, hvis de ikke findes, og med blå skrift, hvis de findes. Hvis du har flere spørgsmål, må du gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 24. sep 2013, 10:01 (CEST)
Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:22 (CEST)

Mere til sletning[redigér]

Hej Sarrus. Så er der lidt mere til dig i Kategori:Sider der bør slettes. Når de er slettet så må vi se hvor mange filer, der så er tilbage vi skal have tjekket. :-) --MGA73 (diskussion) 31. okt 2014, 20:33 (CET)

Så har jeg slettet 70 filer, hvoraf de fleste ligger på Commons med samme navn. Har dog ladet de ubrugte filer være. Hvis de har den rigtige licens, bør det være op til fællesskabet at afgøre, om de skal slettes.
- Sarrus (db) d. 7. nov 2014, 17:53 (CET)
Ok, så sætter jeg dem på Wikibooks:Sider der bør slettes enkeltvist. --MGA73 (diskussion) 7. nov 2014, 18:25 (CET)

Tak for alle sletningerne. Tester lige "ping" samtidig Bruger:Sarrus --MGA73 (diskussion) 6. dec 2014, 14:34 (CET)

Your temporary access is going to expire soon[redigér]

Hello, you were granted temporary adminship in this wiki which is going to expire in a few days. Just to let you know that if you want to continue as an administrator here, you need to request an extension on stewards' permission request page on Meta-Wiki. Usually you only have to make a local announcement on your local village pump or request for adminship page, and if there are no objections after no less than three days, your request will be fulfilled. Additionally, if you think the community is big enough to elect a permanent administrator, you can place a local request here for a permanent adminship, so stewards can grant you the permanent access. Please ask me or any other steward if you have any questions. Thank you! Shanmugamp7 (diskussion) 8. dec 2014, 08:25 (CET)

Nonsens-skabelon[redigér]

Hej, {{Nonsens}} tilføjer ikke siden som den sidder på til sletningskategorien, måske du kan se hvad der mangler? TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 09:40 (CEST)

Nu er det fikset :-).
- Sarrus (db) d. 23. sep 2015, 10:20 (CEST)
Goodie :) TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 10:29 (CEST)

Undskyld[redigér]

om problemer jeg bringe, jeg kommer tilbage, når dansk er godt. Tak!!! --Atcovi (diskussion) 2. jan 2016, 15:59 (CET)

Jeg er sandelig ikke ude på at skræmme dig væk. Har du noget imod, at jeg laver sproglige rettelser på det du skriver?
- Sarrus (db) d. 2. jan 2016, 17:20 (CET)
Nej nej. Du er ikke skræmme mig væk. Jeg ønsker ikke at forårsage en masse arbejde, så jeg vil forsøge at forbedre mit dansk mere, så jeg kan bidrage uden nogen fejl. Tak tho, har du hjulpet mig faktisk. --Atcovi (diskussion) 2. jan 2016, 18:01 (CET)

Could you...[redigér]

make wiktionary entries for the words here: Engelsk/Ordliste/Jobs ---Atcovi (Talk - Contribs) 21. feb 2016, 03:40 (CET)

The English or Danish words? If you do it yourself, you can use wikt:Bruger:Sarrus/indhold as a template.
- Sarrus (db) d. 21. feb 2016, 10:16 (CET)
Danish ---Atcovi (Talk - Contribs) 21. feb 2016, 21:49 (CET)
Well, please don't expect anything. Maybe some of them are in wikt:Kategori:Professioner på dansk.
- Sarrus (db) d. 21. feb 2016, 21:59 (CET)

Tak for din Hjælp ---Atcovi (Talk - Contribs) 21. feb 2016, 22:05 (CET)

Yeah, da.wiktionary really needs a lot more entries (taking a look here Bruger:Atcovi/Adjectives). I'll look into the template at my sandbox at da.wiktionary in the upcoming days. Thanks for showing me the template! ---Atcovi (Talk - Contribs) 13. mar 2016, 14:35 (CET)

Hej. I've requested sysop so I could help clean this wiki up and monitor. Since, by steward request, that you give your opinion on this. I've taken care of the matter here I believe: 3 months, 1000+ contribs. Mange tak! ---Atcovi (Talk - Contribs) 18. mar 2016, 12:01 (CET)

I have now written a comment.
- Sarrus (db) d. 18. mar 2016, 20:08 (CET)