Wikibooks diskussion:Administratorer

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

inaktivitet[redigér]

ok, hvornår få man betegnelsen inactive :D --Snortop 15. jan 2012, 11:20 (CET)

Ja måske har jeg ikke lige været vågnet ved hærværkene som er sket på det sidste. Men jeg kigger da på det. Har rss feed af de seneste aktiveteter herpå. --Snortop 15. jan 2012, 11:26 (CET)
Det er fint at du fremdeles er her og kikker på de seneste endringene. :-) Jeg tenker at man er inaktiv hvis man gjør ingen bidrag i månedsvis (kanskje 3 måneder?). Og du hadde bare et bidrag for mer enn 3 måneder siden som har også vært den eneste i de siste fire årene.
Men på den norske Wikibøkene er situasjonen enda værre fordi der er ingen administrator som var aktiv siden februar 2010, det er for nesten to år siden! Og hvis det er noen for å slette så gjør det stewardene på Meta (det er slik siden mars 2010). :-( --Geitost 16. jan 2012, 16:28 (CET)
Måske skulle der også komme flere admin herpå. Hvis nogle melder sig. --Snortop (diskussion) 10. mar 2012, 10:38 (CET)

Brugeren Agerskov[redigér]

Hej danske WikiBooks-administratorer

Mit brugernavn på alle andre WikiMedia-projekter er Agerskov, men dog ikke her på den danske WikiBook (er det på den engelske).

Den manglende relation kan ses på Global account manager for Agerskov på en.wikibooks.org.

Dog har jeg en kraftig formodning om, at brugeren Agerskov er oprettet af mig tilbage i 2008, men på en e-mail-adresse, som jeg ikke længere benytter og en adgangskode, som jeg desværre ikke kan huske.

Kan det være muligt at få overført den nuværende brugerkonto Agerskov her på den danske WikiBooks, så den fungere sammen med min samlede brugerkonto Agerskov for den resterende del af WikiMedia's projekter.

På forhånd tak --Claus Agerskov 8. sep 2013 11:22 (CET)

Aktive admins[redigér]

Er der nogen som overser Wikibooks? den eneste administrator på listen har ikke redigeret siden midten af 2013. TherasTaneel (diskussion) 17. sep 2015, 08:57 (CEST)

I forhold til inaktive adminístratorer er der en global regel om, at deres rettigheder kan fjernes efter to års inaktivitet, hvis det pågældende projekt ikke har sine egne fratagelsesregler. Det kan du læse mere om (hvis du kan engelsk) på m:Admin activity review. Hvis du ønsker administratorhjælp til at udføre sletninger, kan du anmode en forvalter eller en global administrator om at slette siderne. Dette kan enten gøres på m:Steward requests/Miscellaneous eller i kanalen #wikimedia-stewards på irc (se evt. hjælpesiden på Wikipedia).
- Sarrus (db) d. 17. sep 2015, 10:10 (CEST)