Wikibooks:Arbejdsopgaver

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Siden med arbejdsopgaver der skal laves herpå!

Har du set noget som du mener skal laves om på så skriv dem her.


Hvordan tilføjer jeg en arbejdsopgaver?

Under her vil være en Overskrift med Arbejdsopgaver her kan du så tilføje dem med en underoverskrift dertil.

Hvordan ser en arbejdsopgaver ud?

Det kan være du har fundet noget som skal laves om eller som virker som en større opgaver at lave. Så kan du tilføje den her.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver[redigér]

Under overskrift[redigér]

Omkategoriser opskrifter[redigér]

Jeg var gået igang med at omkategoriser nogle af opskrifterne. Jeg syntes bare det kunne se pænere ud med at have opskrifter i en underkategori til Kategori:WikiKogebogen. Måske også få det lavet automatisk fra den smarte skabelon der er lavet. --Snortop (diskussion) 26. apr 2013, 16:18 (CEST)
Fik lavet autokategorisering i skabelonen Skabelon:WikiKogebogen/Mangor og Skabelon:Opskrift. Så nu skal kategorisering i dem bare fjernet. --Snortop (diskussion) 26. apr 2013, 16:52 (CEST)

Fixe hoved kategorisering i babelskabelon[redigér]

Kategori:Babelskabeloner Linker til skabeloner men den vises som Wikibooks --Snortop (diskussion) 28. apr 2013, 11:26 (CEST)

Opret skabelon[redigér]

Opret en smart skabelon til Arbejdsopgaver, hvor man kan tilføje til sider som mangler at lave noget på. Hvis det ikke allerede findes. --Snortop (diskussion) 28. apr 2013, 11:33 (CEST)
Oprettet Kategori Arbejdsopgaver for at samle dem. Samt linket Slet, Ufærdig, Mangler billede på Wikikogebogen til denne. --Snortop (diskussion) 1. maj 2013, 10:18 (CEST)[svar]