Minecraft/FTB

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

FTB Står for Feed The Beast

FTB er en samling af moduler til Minecraft, som udvider mulighederne i Minecraft, ligesom Moduler vil gøre. Men denne har bare det hele samlet i en smart pakke så man ikke behøver at tænke på hvordan man gør.

Historie[redigér]

FTB stammer helt tilbage fra Minecraft v1.2.5 hvor der blev lavet en map med en bygning hvor man startede en klods man falder ned på og i Stor pyramide. I denne pyramide ( The beast ) er der så nogle ting man skal opnå for at kunne komme videre. Deraf Feed the beast. Men da man starte med stor set ingenting, er det en måde hvor man lære hvordan man overlever dette spil.

Der er senere kommet andre eksempler på disse maps som er tilpasset versionerne.

Anskaffelse[redigér]

  1. gå til http://feed-the-beast.com/
    Der er en exe- og en jar-fil, de gør begge det samme. Så hvilken du vælger er op til dig selv.
  2. Lig det i en mappe, da der vil blive oprette undermapper

Der findes masse du kan hente herfra, kan blive tilføjet flere senere. Hvilken du skal vælge er op til dig og dit barn. herfra anbefales at bruge FTB og den nyeste version tilgængelig.

Her er nogle af dem vi kender til

  • FTB, original fra ftb
  • Direwolf20, en stor spiller som har lavet mange video på engelsk. Søg på YouTube for hans navn.
  • Magic

Nederst til højre skal der være en profil. Profilen er dit Minecraft login og password. Bare rolig der er ikke nogle der vil stjæle der her. det er bare for at holde styr og for at vide om du har en.

Når du har valgt og startet en af dem vil den tjekke download, opdatere og installere af sig selv. Dette gøres automatisk hver gang og dit barn kan være opdateret.