Liverollespilsbogen/Senarier

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Scenariet er den bærende del i både de månedlige kampagner samt de egentlige scenarier (spil over flere dage).

Beskrivelsen[redigér]

Beskrivelsen af selve scenariet[redigér]

Eksempel på Kampagne[redigér]

Eksempel på mindre senarie[redigér]

Dette er et lille scenarie der kan vare en weekend. Det er et eksempel på et oplæg der lægger op til både fest og glade dage, men også en konflikt med Orkerne, det er med andre ord et meget åbent oplæg.

Oplæg: Det var en mørk og stormfuld nat i starten af August, et eller andet sted i Mørkeskoven nord for Lothvik, listede to sort beklædte mennesker rund. Der var stille da de nærmede sig byen.. ja næsten for stille. De kiggede ivrigt til begge sider som om de håbede på at finde nogen, men der var ingen, med et greb de to uniformerede vagter dem ” I følger lige med os” kom det brummene fra den største af dem...

Historien: Kong William Gilchrist von Kilth III af Balqos har besluttet at afholde world championship i hans hovedstad Lothvik i anledning af Skt. Kyrillos dagene, hvor martyren og helten Kyrillos Ireneus 500 års dag fejres.

Folk fra nær og fjern valfarter til Lothvik, både for at deltage i turneringerne men også for at deltage i al den fest og ballade der følger i kølvandet på skt. Kyrillos dagene og mesterskaberne med gøgl og marked o.s.v.

Men Garden er sat i fuldt beredskab for ude omkring er orkerne (samt medløbende sortelvere m.f.) også interesserede i al den aktivitet og er begyndt at samle sig et sted i Balqos. Orkerne har nemlig ikke glemt den gang Kyrillos nedkæmpede og udryddede den største af alle ork-klanerne Svinegab-klanen og dens leder Muhu-Rar MawMaw. Så de resterende orker i verdenen/område siden blev tvunget til at leve fra hånden til munden.

Eksempel på større scenarie[redigér]