Diskussion:Wikipedia

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Ligesom med alle andre bøger på Wikibooks, vil jeg opfordre alle til at hjælpe til med at skrive denne bog. Jeg forestiller mig, at bogen i sin færdige udgave vil være et godt sted at starte, for personer som ikke har nogen erfaring med at søge informationer på, eller bidrage til Wikipedia.

Bogen er i skrivende stund tydeligvis i et meget tidligt stadie, men jeg håber selv at kunne vende tilbage med jævne mellemrum for at forbedre bogen indtil den kan anses som færdigskrevet (og måske også efter).

Status[redigér]

En smule om i hvilken retning der kan arbejdes med bogen, samt hvor "færdige" de forskellige kapitler er/virker.

  • Forord -> Indledning
Forordet bør muligvis fjernes så der ikke står så meget om bogen i bogen. Dvs. de vigtigste detaljer skal op i "bagsideteksten", og der skal i stedet være en letlæst og interessant introduktion til Wikipedia for personer der ikke kender noget til siden, eller kun har hørt meget lidt om det i medierne el. lignende.
  • Brug af Wikipedia
Bør muligvis være det andet kapitel som læseren bliver introduceret for (efter indledningen, forudsat at man læser bogen kronologisk). Dette kapitel bør stadig være rettet mod førstegangsbrugeren.