Brugerdiskussion:Mediehoejskolen

Page contents not supported in other languages.
Tilføj emne
Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger

Hej.

Tabeller og formularer[redigér]

Jeg kan i oplægningsloggen se at du har lagt 48 billeder op af diverse tabeller og formularer, ting som Wikisoftwaren nemt selv kan generere. Ud over at genererede tabelle loader hurtigere i læserens browser end en længere række billeder, er det betydelig lettere at redigere i en genereret tabel end i et billede.

Jeg har som eksempel afskrevet 2 af dine billeder herunder:

Fil:Kat40c.jpg

Skema 3.3. Tidsforbrug og omkosninger ved
4-farve billedbehandling, manipulation og frilægning - timesats 750 kr.

Sværhedsgrad Tidsforbrug Omkostning
Billdebehandling, manipulation Skøn i den enkelte sag 750 kr./time
Simpel fritlægning 6 min. 75 kr.
Midelsvær fritlægning 15 min. 188 kr.
Kompliceret fritlægning 30 min. 375 kr.Fil:Kat77a.jpg

Trykarkets længde x bredde x antal g tryklak pr. m2 x kg-pris
1.000

Den sidste kunne nok også være lavet med TeX. --Bisgaard 20. jun 2008, 15:13 (CEST)

Tak Bisgaard. Jeg vil følge dit råd, men jeg tænkte at det i første omgang var lettere med billeder da der er tale om mange informationer.
mvh
Thomas
--Mediehoejskolen 21. jun 2008, 20:29 (CEST)

Lidt om wikisoftwaren[redigér]

Hej Thomas. Nu er det ikke for at blande mig (sig til hvis det generer dig), men et kig på din brugerside fortæller mig at du kunne have nytte af nogle små råd omkring brugen af wiki. Fx når du vil henvise til en anden side her på wikibooks bruger du de kantede parenteser ([[Liverollespilsbogen]]), og vil du henvise til en side på wikipedia bruger du fx giver [[w:Hjælp:Guide/3]] linket w:Hjælp:Guide/3 og ønsker du at henvise til en engelsk artikel kan du skrive [[:en:w:main Page]] som giver en:w:main Page. En engelsk bog nåes ved [[:en:Talk:Algorithm]]. Dette var blot nogle eksempler, prøv dig frem eller spørg, hvis der er noget, du ønsker at bruge. Til det med fodnoter (hvis det er et spørgsmål om man kan?), så laver man det ved at skrive <ref>Det der skal stå i noten</ref> og under et afsnit du kunne kalde ==Fodnoter== eller ==Referencer== skriver du <references/>. Ellers er guiden på wikipedia (som jeg henviste til en underside i lige før) generelt god at gennemlæse, da det er den samme software der bruges her og nogle af metoderne kan dermed overføres direkte hertil. Jeg håber ikke, jeg har spildt din tid med noget, du allerede vidste. --CarinaT 26. aug 2008, 18:30 (CEST)

Hej Carina[redigér]

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle mig disse ting :) Det tager lidt tid at komme ind i wiki syntaxen selvom det skal forestille at være simpelt. De næste uger har jeg travlt med studiestart på Mediehøjskolen. Herefter vil jeg gøre mine to wikibøger mere færdige. --Mediehoejskolen 28. aug 2008, 08:10 (CEST)

Hærværk[redigér]

Jeg har blokeret Dinmor123 i en uge, du må meget gerne sige til hvis det sker igen. --Bisgaard 30. sep 2009, 20:38 (CEST)

Licens på filer[redigér]

Hej.

Du har lagt en række filer op. Alle filer og billeder på wikibooks skal have en gyldig licens.

Du kan fx vælge GFDL eller CC-BY-SA-4.0 eller Public domain.

Du behøver ikke sætte en licens på alle filerne. Du kan bare skrive en note her, så skal jeg hjælpe med resten. --MGA73 (diskussion) 27. okt 2014, 19:05 (CET)

Jeg har nu slettet ovennævnte filer jf. ovenstående og Wikibooks:Sider der bør slettes#Alle filer uploaded af Speciel:Filer/Mediehoejskolen. Hvis du (Bruger:Mediehoejskolen) vil indsætte en egnet licens kan du bede en administrator om at gendanne dem. Hvis der ikke er nogen, der svarer, kan du kontakte en forvalter eller en global administrator.
- Sarrus (db) d. 21. nov 2014, 21:12 (CET)