IndiensPortalens Fag/Almen studieforberedelse og Tværfag: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
----
== '''AT 2018'''==
AT-2018: "Alternativer – ideer til forandring og fornyelse".
 
Opgave
Du skal vælge opgave A eller opgave B.
 
Opgave A
Du skal undersøge et problem, hvor det centrale er, at et eksisterende alternativ til den fremherskende praksis ikke er slået bredt igennem. Du skal gøre rede for både den fremherskende praksis og alternativet samt udarbejde og vurdere et forslag til en innovativ løsning af problemet.
Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B-niveau.
 
Opgave B
Du skal undersøge og diskutere en sag, hvor det centrale er forskellen mellem en fremherskende opfattelse eller praksis og et alternativ. Du skal vurdere, i hvilken grad alternativet har ført til eller kan føre til ændringer og diskutere konsekvenserne af alternativet.
Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B-niveau.
 
https://www.emu.dk/modul/2018-alternativer-–-ideer-til-forandring-og-fornyelse-begynd-her
 
Her er et eksempel på et fag:
 
Hvorfor er vi blevet dem, vi er i dag? Og hvad vil forme vores fremtid?
Årets emne for gymnasieelevernes opgave i Almen Studieforberedelse (AT) er nu blevet offentliggjort. Det handler om "alternativer - idéer til forandring og fornyelse."
5.433

redigeringer

Navigationsmenu