Diskussion:Kinaportalen

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning
Tilladelse til brug af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias OTRS-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (OTRS-konto kræves).

Et hurtig kig på kinaportal og jeg mener ikke at det er passende at ligge det her. Det lignere mere noget der måske skulle være på wikipedia. Hvor der allerede er en del information omkring kina. Det er jo ikke rigtig nogle lærebøger, vejledninger, manualer. --Snortop (diskussion) 12. jan 2013, 16:43 (CET)

Der kører en korrespondance mellem folkene bag Kinaportalen/IndiensPortalen og OTRS om ophavsretten til disse sider. Indtil dette er afklaret bør siderne forblive slettede og ikke fortælle om, hvad der kommer til at ske, såfremt de indsender en tilfredsstillende tilladelse til OTRS. Hvis denne kommer, kan siderne uden problemer blive gendannet, medmindre der bliver konsensus imod disses relevans. Jeg tillader mig at slette siderne igen.
- Sarrus (db) d. 12. jan 2013, 17:34 (CET)

Kære Sarrus! 15. jan. 2013 Jeg har netop sendt denne mail til : Kære Wikimedia information Team info-da@wikimedia.org!

Jeg kan oplyse, at jeg nu har skrevet følgende nederst på forsiden af henholdsvis IndiensPortalen www.indien.emu.dk og KinaPortalen www.kina.emu.dk

IndiensPortalens indhold er tilgængeligt under Creative Commons Navngivelse – Del på samme vilkår 3.0 Venlig hilsen, hovedforfatter og webmaster Birthe Mølhave

KinaPortalens indhold er tilgængeligt under Creative Commons Navngivelse – Del på samme vilkår 3.0 Venlig hilsen, hovedforfatter og webmaster Birthe Mølhave

Jeg håber, at Sarrus nu kan lægge de 3 slettede sider fra KinaPortalen ind, og at jeg kan oprette IndiensPortalen uden mere bøvl, for jeg har travlt med at forberede foredrag til mine kontaktskolebesøg i Indien i februar. Hvordan lægger man forøvrigt billeder/fotos ind - det kunne jeg ikke finde ud af i juleferien?

Venlig hilsen, Birthe

Kære Sarrus! Jeg har sendt følgende 12. jan. 2013 - er du nu fuldt ud tilfreds og vil lægge de tre KinaPortal sider tilbage på KinaPortalen, som du slettede i juleferien?

Til info-da[ /wiki/Fil:At_sign.svg ][Image]wikimedia.org. Jeg, Birthe Mølhave, tilkendegiver hermed, at jeg er skaber af og enerettighedshaver af IndiensPortalen www.indien.emu.dk og KinaPortalen www.kina.emu.dk. Begge portaler har hidtil haft hotelplads med mig som webmaster/redaktør på EMU, men de bliver lukket ned i løbet af 2013. Jeg ønsker at oprette dem som [ http://da.wikibooks.org/wiki/Kinaportalen ]http://da.wikibooks.org/wiki/Kinaportalen [ http://da.wikibooks.org/wiki/IndiensPortalen ]http://da.wikibooks.org/wiki/Indiensportalen

Jeg giver hermed tilladelse til frigivelse af de angivne værker, under licensen Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. I det efterfølgende vil begrebet "værk"/"værket" blive anvendt - uanset, om der er tale om et eller flere værker.

Jeg accepterer, at jeg giver hvem som helst rettigheder til uindskrænket anvendelse (også i kommercielt øjemed) og til at skabe afledte værker i alle henseender, så længe de for den valgte licens angivne betingelser og gældende lovgivning overholdes.

Jeg er opmærksom på, at jeg i enhver henseende beholder ophavsretten til mit værk, og at jeg bibeholder retten til at blive krediteret i henhold til den angivne licens' betingelser. Eventuelle afledte værker skabt af andre behøver ikke blive krediteret til mig.

Jeg er opmærksom på, at den valgte licens kun omhandler ophavsrettigheder, og at jeg bibeholder retten til at agere fornødent over for folk, der anvender værket på en injuriepådragende måde, i strid med privatlivsrettigheder, varemærkelovgivning m.fl.

Jeg accepterer, at jeg ikke kan fortryde denne tilladelse samt, at værket kan forblive permanent på Wikimedias projekter.

Risskov, den 12. januar 2013, Birthe Mølhave Ps. Jeg håber, at I eller Sarrus vil være søde at genoprette og lægge de 3 slettede sider på KinaPortalen ind igen, tak


Kære Snortop!

Kina- og IndiensPortalerne er vejledninger og undervisningsforslag til lærere, elever og studerende i hele det danske skolesystem med ca. 40.000 besøg årligt - og desuden mange private skolehenvendelser til mig om kontakt til skoler i Indien og Kina. Da gamle EMU lukker 1. jan. 2014 er det vigtigt, at alle disse personer og evt. nye kan fortsætte med at blive inspirerede til undervisning om de to kæmpelande. Venlig hilsen, Birthe Mølhave

Jeg gendanner siderne, hvis jeg får grønt lys til det fra OTRS-folkene. Så kan vi altid diskutere bagefter, om siderne er relevate for Wikibooks. Ang. billeder, kan du lægge billeder op her på Wikibooks,ved at klikke på Læg en fil op i menuen til venstre. Derefter indsættes billeder på siden med [[Fil:Navn på billede|thumb|Billedtekst]], hvis billedet skal være ude i højre side med en ramme om. Hvis det skal placeres andre steder på siden, kan "left", "center" eller "right" anvendes i stedet for, eller som supplement til "thumb", men hvis du ikke bruger "thumb"', skal en billedstørrelse også anvendes, f. eks [[Fil:Navn på billede|200px|billedtekst]]. I kan læse mere på Wikipedias hjælpeside om billeder. I kan også gå på irc-chatten og få hjælp, hvilket I kan læse mere om på Wikipedias hjælpeside om irc-chatten. Alternativt kan I spørge på Wikipedias nybegynderforum. Der er flere aktive brugere på Wikipedia til at besvare spørgsmål, end der er her på Wikibooks, og teknikken er den samme.
- Sarrus (db) d. 15. jan 2013, 17:21 (CET)
Jeg har nu gendannet siden, da en OTRS-bruger har givet grønt lys.
- Sarrus (db) d. 17. jan 2013, 20:13 (CET)

Sidens relevans[redigér]

Der er ovenfor udtrykt tvivl om, hvorvidt det er passende at have disse sider liggende. Man kan jo sige, at der ikke bør bruges serverplads til at hoste andre hjemmesider, der bliver lukket. Se evt. w:Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er#Hvad Wikipedia ikke er pkt. 5. Det må også gælde her på Wkibooks :-).
- Sarrus (db) d. 17. jan 2013, 20:13 (CET) (link rettet pr. 27. marts 2013)