Brugerdiskussion:178.132.237.92

Fra Wikibooks, den frie samling af lærebøger
Spring til navigation Spring til søgning

Hej. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer. Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.--Søren1997 (diskussion // bidrag) 30. jan 2015, 09:47 (CET)

Hjertelig velkommen til den danske Wikibooks

Jeg håber, du vil få en god tid her på projektet.

Et godt sted at begynde redigeringen af Wikibooks er på skribentforsiden. Hvis du har brug for at spørge om noget, er du meget velkommen til at henvende dig i mødelokalet eller spørge mig på min diskussionsside.
Endnu engang velkommen til. /--Søren1997 (diskussion // bidrag) 30. jan 2015, 09:47 (CET)

Velkommen til denne diskussionsside

Start en diskussion

Dette er en diskussionsside for en anonym bruger der ikke har oprettet en konto endnu eller ikke bruger den. Vi er derfor nødt til at bruge den nummeriske IP-adresse til at identificere ham eller hende. En IP-adresse kan være delt mellem flere brugere. Hvis du er en anonym bruger og syntes, at du har fået irrelevante kommentarer på sådan en side, så vær venlig, at oprette en brugerkonto og logge på, så vi undgår fremtidige forvekslinger med andre anonyme brugere.